úterý 2. ledna 2018

MÁ VLAST - projekt na rok 2018

V tomto roce oslavíme 100. výročí vzniku České republiky. A já se rozhodla jej oslavit i zde na blogu společně se svými panenkami dalším celoročním projektem. Kdo chce, může se připojit. Stejně jako v minulých letech můžete v rámci projektu představit svou vlast, její regiony, města, vesnice, památky, přírodu, osobnosti, historii, kulturu, legendy, folklór.... Slováci  (připadně další cizinci) samozřejmě mohou v rámci projektu představovat svoje země - to dá rozum!

Podmínky jsou opět jednoduché. Nafotit (ideálně každý měsíc) panenky takovým způsobem, aby nám předvedly něco z krás naší vlasti. Samozřejmostí by měl být i nějaký text zmiňující nejdůležitější fakta o zvoleném tématu. Fotografie by se v rámci projektu neměly opakovat, i kdyby se hodily k více článkům. V tom případě by bylo dobré fotografie alespoň přefotit s jinými panenkami. Ovšem pro ulehčení můžete použít i starší fotografie včetně těch z minulých projektů. Navíc není nutné si vybírat všeobecně známá témata. Já osobně budu mnohem raději, když se zaměříte i na místa nebo události méně známé nebo dokonce regionálního charakteru.

Opět nebudu zastírat, že v mém případě jde znovu o inspiraci pro vlastní výrobu oblečků panenkám. Ale tentokrát budu více improvizovat a tak tu zřejmě najdete i oblečky a doplňky ze zásob.

Věřím, že se ke mě v hojné míře připojíte a budete si projekt opět užívat. Odkazy na své články mi posílejte na e-mail: jitka.stepankova(zavináč)seznam.cz
Jako obvykle budu vaše příspěvky k projektu propagovat na svém blogu a věřím, že vznikne pestrá sbírka článků.

Ani tentokrát nechybí ikonka, pomocí které můžete projekt propagovat. Velikost si samozřejmě uzpůsobte svým potřebám...


Mé příspěvky k projektu:

1 komentář:

  1. Teším sa na tento projekt a ako spoznám aspoň prostredníctvom fotiek ďalšie zákutia Českej Republiky :-)

    OdpovědětVymazat