neděle 1. prosince 2013

Cool Looks Trendy & Bendy Tereza - 2004


V roce 2011 jsem si ukojila svoji potřebu mít pár barbínek a nakoupila, co se nachomýtlo. Ale velmi brzy jsem zjistila, že skoro všechny mé panenky jsou si podobné jako vejce vejci. Začala jsem si tedy víc vybírat. Stále šmejdím na aukru a sleduju, co se tam za "skvost" objeví. Před nějakou dobou mi padla do oka Tracy. Zamilovala jsem se do ní na první pohled, o čemž svědčí i to, že jsem jí dala jméno, když ještě ani nebyla moje, ani nebylo jisté, že ji vůbec získám. Na to, že byla z druhé ruky, byla dost drahá 250,- Kč. Za to bych mohla mít nějakou cácorku i novou. A tak jsem prošmejdila internet, zjistila, že za tuhle konkrétní panenku je to cena celkem přiměřená, šla do toho a zvítězila.

Jedná se o panenku Barbie Cool Looks Trendy & Bendy 2004 - Tereza. Je neobvyklá především svými dlouhými vlasy, vnichž jsou jakési jemné drátky, které zajišťují, že kadeře dobře drží tvar. Ač není nová, je v perfektním stavu, jen účes vypadá, že už není původní, ale předchozí majitelka udělala vše pro to, aby se původnímu co nejvíce podobal. Krom toho měla u sebe téměř kompletní vybavení, chybí jen brýle.
Zdroj: http://kerria.pise.cz/248-tracy.html





2 komentáře:

  1. Gratulujem, ako Tereso filovi ani mne neunikla táto bábika. Teda mne ten účes príde ako pôvodný, teda aspoň na prvý pohľad určite :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude tím, že některé copánky skutečně původní jsou. Ale některé byly rozpletené a znovu zapletené - mají výše umístěné gumičky a nejsou stejně silné.

      Vymazat