čtvrtek 28. listopadu 2013

50th Souvenior Doll - 2009


Před Vánoci (2011) se mi podařilo vydělat pár korunek prodejem háčkovaných vánočních ozdob. Tento sice očekávaný, ale přesto mimořádný příjem jsem se rozhola utratit za novou panenku. A protože jsem utržila opravdu dost, dovolila jsem si koupit skutečně novu, žádnou "z druhé ruky".
Panenek mám zatím poskromu, o to víc mám vyvolených favoritek, po kterých toužím. Některé z nich už ani nejsou v prodeji. Dlouho jsem tedy zvažovala a vybírala, které dám přednost před všemi ostatními. "Konkurzem" prošla vítězně "polosběratelská" 50th souvenior doll. Jak už její název napovídá, panenka byla vytvořená k 50. výročí podle původní panenky Barbie z roku 1959 a přepracovaná do moderní podoby.
Svou tváří Mackie obohatila moji chudičkou sbírku. Ve výbavě měla hřebínek, černé pantoflíčky, mobil, růžové brýle, naušnice, náramek a papírovou taštičku.
Zvykla jsem si svým panenkám dávat jména. Většinou mám pro každou vybrané jméno už v okamžiku, kdy ji prvně uvidím někde na obrázku a zatoužím po ní. U této jsem od začátku věděla, že to bude Klaudie.
Zdroj: http://kerria.pise.cz/246-klaudie.html





 

3 komentáře:

  1. Je moc zajímavá, koukala jsem na ni na Flickru a vypadá moc hezky. Moc ráda bych ji viděla "naživo" :-) Pěkná panenka! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulujem. Je veľmi pekná, ja som na ňu dlho pozerala v obchode, ale nakoniec u mňa vyhrala iná.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji. V době, kdy jsem ji pořizovala, byla jedna z nejlacinějších "nových" panenek s jinou tváří než GG. Proto u mě asi zvítězila.

    Kupovala jsem ji přes internet, u nás mají v obchodech jen samé GG a sem-tam nějakou fashionistas.

    OdpovědětVymazat