neděle 17. listopadu 2013

Neznámá I. (baletka)


V lednu 2011 jsem přes Aukro koupila i tuto neznámou krásku. Jedním z důvodů, proč jsem ji chtěla, byly její baleríny, které má udělané napevno (jsou součástí tělíčka).  I tato panenka má typ tělíčka TNT bez ohebných kolínek. A jako většina běžných panenenk má tvář Generation Girl. Jemné vlásky měla vzadu cípaté. Myslela jsem, že ji někdo takto hrozně ostříhal a pokusila jsem se to trošku napravit = zastřihla jsem jí vlásky. Teprve později jsem zjistila, že některé panenky mají takto "cípaté" vlasy od výrobce, takže jsem ji svým zásahem vlastně znehodnotila.

Prozatím se mi ji nepodařilo identifikovat. Údajně by se mohlo jednat o některou ze Style Barbie, ale potřebovala bych si to ověřit na nějakém obrázku. Pokud někdo víte přesněji, co je to za panenku, budu ráda, když mi napovíte.




2 komentáře:

  1. Gratulujem k prírastku, je krásna, hoci sa obávam, že bábika je pretelená. Má veľmi starý typ telíčka k modernej hlavičke a to ťažšie sa bude identifikovať :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to je možné, ale ty nejstarší GG panenky mívají i tento typ tělíčka. Já ji odhaduju na rok 2002, z toho roku nemá Ľubo katalog, ostatní jeho katalogy už jsem prošla a prohnala názvy podobných panenek googlem. Tvář žádné neodpovídá.

      Vymazat