středa 13. listopadu 2013

Rok 2011

Zatím mám sice jen pár panenek, ale do budoucna bude jistě zajímavé vidět, jak se postupně sbírka rozrůstala, nebo měnila.


Sbírka má za sebou první rok. Začínala jsem z ničeho - nemám žádnou originál Mattel panenku po sobě ani po své dceři. Během roku jsem postupně koupila 11 slečen, 2 chlapy a 4 malé holčičky. Většina z nich je "z druhé ruky" a většina z nich také nemá své originální šaty. Ty, k nimž originální šaty mám, jsem do nich (nebo jejich části) oblékla. Ostatním jsem vybrala něco ze zásob.


Osm z oněch jedenácti slečen je s tváří generation girl - nejběžněji používanou tváří pro současné playline panenky. Asi jste si už spočetli, že tedy jen tři panenky mají jinou tvář, a to konkrétně: Superstar, Tereza a Mackie.



Zdroj: http://kerria.pise.cz/218-rok-2011.html
Jak už to bývá u panenek z druhé ruky, zřídka se při nákupu dozvíte o jakou konkrétní panenku vlastně jde. Pak nastává detektivní práce při pokusu ji identifikovat. U většiny panenek se mi to podařilo. Zůstávají jen 3 neznámé slečny a také 3 malé Shellynky. Kdyby náhodou někdo věděl, co jsou zač, budu ráda za informaci.


Nákup poslední panenky - víly Iris - vzbudil zájem mého malého synka a on si začal s panenkami hrát. Uvidíme, jestli mu to vydrží i do budoucna, ale pro jistotu jsem vybrala elitu, kterou mu na hraní nepůjčím. Momentálně ji tvoří pět panenek, kterých si nejvíce cením pro něco, čím jsou v mé vznikající zbírce vyjímečné. Je více než jisté, že se tato elita bude s přibývajícími kousky doplňovat nebo měnit.

Zdroj: http://kerria.pise.cz/218-rok-2011.html


Zdroj: http://kerria.pise.cz/218-rok-2011.html

Zdroj: http://kerria.pise.cz/218-rok-2011.html


Zdroj: http://kerria.pise.cz/218-rok-2011.html

1 komentář:

  1. No to je podivana, ako sa ti zbierka rozrastla...gratulujem...ja identifikovanie milujem, ale tiez mam jednu, co netusim, co je zac

    OdpovědětVymazat